Gezondheidszorg

"Legalbylegal ontzorgt je wanneer dat nodig is!"

Juridische ondersteuning binnen de gezondheidszorg

Legalbylegal richt zich al van meet af aan op de juridische ondersteuning binnen de gezondheidszorg. Opdrachtgevers waarvoor onze mensen werkzaam zijn bevinden zich in het gehele domein van de zorg. Voorbeelden van onze opdrachtgevers:

  • Zorgverleners in de cure en de care, zorgaanbieders zoals ziekenhuizen, organisaties in de ouderen- en thuiszorg, gezondheidscentra en VG- en GGZ-instellingen.
  • Zorgverzekeraars.
  • Koepel- en brancheorganisaties zoals IGJ, Nza, KNMG, enzovoorts.
  • Belangenbehartigers zoals de VvAA.

Omvangrijk netwerk

Legalbylegal is leverancier van juridische experts binnen de gezondheidszorg in de breedste zin van het woord. Op die manier leveren wij met onze juristen een bijdrage om de toegankelijkheid én de kwaliteit van de gehele zorgketen te behouden en te verbeteren. Of het nu gaat om fusies en overnames, wijzigingen in wet- en regelgeving, ingewikkelde en gevoelige claims in het kader van de medische aansprakelijkheid of de contractering van zorgverzekeraars of de zorgkantoren. Aan al deze trajecten zitten juridisch interessante, maar zeker ook complexe kanten waar onze juristen met veel enthousiasme op professionele wijze aan werken.

Gezondheidsrecht juristen

Het team Gezondheidszorg van Legalbylegal is een jong en gedreven team dat bestaat uit gezondheidsrecht juristen met elk hun eigen expertise. Zij beschikken allemaal over een hoge dosis inlevingsvermogen en voelen zich betrokken bij hun opdrachtgevers. Onze juristen doen er alles aan om onze opdrachtgever de beste juridische ondersteuning te bieden Hiervoor maakt het niet uit of zij gedetacheerd worden, een adviesopdracht uitvoeren of onderdeel uitmaken van een flexibele schil. Het leveren van kwaliteit staat altijd bovenaan! Bij lastige vraagstukken weten zij elkaar te vinden, zodat kennis steeds wordt gedeeld.

Juridische ondersteuning nodig?

Wil je een gespecialiseerde jurist toevoegen aan je team, tijdelijk of voor een vaste functie? Heb je tijdelijk ondersteuning nodig bij het afhandelen van complexe dossiers? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op, samen gaan wij na welke oplossing de beste is in jouw situatie.

Nieuwe baan?

Ben je jurist en overweeg je een nieuwe stap te zetten in je carrière, dan komen wij graag met je in contact! Samen kijken wij hoe jij jouw carrièrepad vorm wilt geven en wij gaan je daarbij helpen door de juiste opdrachten te zoeken. Met elkaar bespreken wij wat jouw wensen zijn en hoe wij je kunnen helpen bij het zetten van stappen die voor jou belangrijk zijn. Bij Legalbylegal doen we deze dingen samen.

Met andere woorden: Legalbylegal bemiddelt ook op maat als het gaat om juridische expertise in de gezondheidszorg.