Werving & Selectie

Kun jij de juiste jurist niet vinden en blijft de functie daardoor onvervuld? Stapelt het werk zich op? Legalbylegal ontzorgt je bij het vinden van vast personeel. Het proces van zoeken, selecteren en aanbrengen van geschikte kandidaten voor een (vast) dienstverband is een specialisme waar wij iedere dag met heel veel enthousiasme mee bezig zijn.

Werving & selectie Hermen Korterink

"Werving en Selectie trajecten op basis van “no cure no pay”

Werving & Selectie

Maatwerk

De procedure

Elke organisatie is anders. Daarom zijn de werving en selectie-trajecten die Legalbylegal uitvoert altijd maatwerk.

Voorafgaand aan een werving- en selectieprocedure voeren wij altijd een verkennend gesprek met de opdrachtgever. In dit gesprek gaan wij in op het wervingsprofiel en de procedure, zodat het traject zo soepel mogelijk verloopt. Wij zorgen ervoor dat de geselecteerde kandidaten qua persoonlijkheid, kennis en ervaring uitstekend aansluiten op het geschetste profiel. 
Juist deze persoonlijke aandacht is een van onze kenmerken, wij nemen de tijd voor je en denken met je mee. 
Werving en Selectie trajecten vinden altijd plaats op basis van “no cure no pay”.

De voordelen om werving & selectietrajecten door Legalbylegal uit te laten voeren op een rijtje:

  • Wij nemen het werving en selectie traject volledig uit handen, je spreekt zelf de passende kandidaten.
  • Wij zijn gespecialiseerd in het juridisch vakgebied en beschikken over een groot netwerk van juristen die op zoek zijn naar een andere baan.
  • Door onze gespecialiseerde juridische kennis zijn wij als geen ander in staat om aanwezige vakinhoudelijke kennis te toetsen.
  • Wij besteden veel aandacht aan de soft-skills van onze juristen. Zo beoordelen wij of hun persoonlijke eigenschappen passen bij het team en de organisatie.
 
 
Werving & selectie legal

Geïnteresseerd?

Is jouw organisatie op zoek naar (vast) juridisch personeel, bijvoorbeeld op het gebied van het bestuurs- of privaatrecht, verzekeringsrecht of gezondheidsrecht? Neem dan contact op met Legalbylegal. 

Opdrachtgevers