Werken bij Legalbylegal

Iedere dag versterken we onze opdrachtgevers, over het hele land, met specialistische, juridische kennis. Zodat zij kunnen focussen op wat belangrijk is: hun eigen organisatiedoelen. Dit doen we niet alleen. Legalbylegal bestaat uit een team ervaren juristen met ieder hun eigen specialisme.

Of je nu start binnen de zorg, overheid of het verzekeringswezen: je wordt onderdeel van het team. In het bundelen van kennis schuilt onze kracht. Samen vormen we Legalbylegal.

Jouw ontwikkeling

Of je nu 3 of 9 jaar ervaring hebt, bij Legalbylegal maak je de volgende stap in jouw carrière. Aan de hand van jouw wensen en juridische expertise zoeken we uitdagingen en opdrachtgevers die echt bij je passen.

Legalbylegal kent een keur aan opdrachten en organisaties. Je krijgt de kans om in ‘verschillende keukens’ een kijkje te nemen, met de zekerheid van een contract. Zo doe je in relatief korte tijd veel ervaring op. Een steile leercurve gegarandeerd dus!

Ontwikkeling zit in ons DNA. Dit moedigen we dan ook aan. Door interne kennisdeling, seminars en een persoonlijk opleidingsbudget van €2500 per jaar.

Legalbylegal team

Onze mensen

Legalbylegal bestaat uit een team ambitieuze professionals. Divers in achtergrond, ervaring en specialisme. We staan voor kwaliteit: onze mensen weten wat ze waard zijn. 

Als consultant bij Legalbylegal zijn naast expertise ook persoonlijke eigenschappen van belang. Je gaat regelmatig aan de slag bij een nieuwe opdrachtgever, in een nieuwe omgeving. Naast visitekaartje van Legalbylegal ben je adviseur en ‘go-to person’ bij juridische vraagstukken binnen de organisatie. Kortom: sociale skills zijn een must.

Je werkt aan je opdracht, maar kunt bij vragen altijd terecht bij collega’s. En zij bij jou! Samen zijn we Legalbylegal.

Werk-privé balans

Vrijheid en flexibiliteit zijn een groot goed. Fysieke aanwezigheid is niet langer de norm. Wat goed past in onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen. We stimuleren onze opdrachtgevers in ´modern working´.

Je kunt pas je beste werk leveren als je goed voor jezelf zorgt. Daarom pleit Legalbylegal voor een gezonde werk-privé balans. Hierbij ondersteunen wij jou: denk aan een lease-auto, budget voor jouw persoonlijke home-office en voldoende vrije dagen.

Bij Legalbylegal houden we van hard werken, maar vinden ontspanning minstens zo belangrijk. 

Zie jij jezelf al kayakken in de branding of verse oesters slurpen tijdens een teamuitje?

Wat zegt het team

Yacintha
Juridisch Projectconsultant Gezondheidszorg

Ik vind het tof dat ik zo word betrokken bij de organisatie. Paul is oprecht geïnteresseerd in wat ik ergens van vind en wat beter kan binnen Legalbylegal. Zo woon ik regelmatig sollicitatiegesprekken met potentiële collega’s bij.

Wat zegt het team

Sandip
Juridisch Projectconsultant Letselschade

Ik wilde graag een nieuwe stap maken, naar de andere kant van de aansprakelijkheid. In meerdere keukens een kijkje nemen. De insteek was een vrijblijvend gesprek, maar ik voelde al snel een klik. Een goede vibe met de juiste mindset. Na dat gesprek wist ik eigenlijk al: hier wil ik bij horen.

Wat zegt het team

Els
Juridisch Projectconsultant Overheid

In de afgelopen drie jaar heb ik diverse interessante functies vervuld via Legalbylegal. Bij de zoektocht naar een nieuwe opdracht, gaan we opnieuw in gesprek over mijn wensen. Legalbylegal is niet al te groot, waardoor de lijnen kort zijn en de sfeer informeel. Ik voel me gewaardeerd en helemaal op mijn plek.

Wat zegt het team

Hermen
Jurdisch Projectconsultant Gezondheidszorg

Het klinkt misschien cliché maar ik voelde me vanaf dag één waardevol binnen het team, hoewel ik minder ervaring heb dan de meesten. Bij Legalbylegal krijg ik veel verantwoordelijkheid en vrijheid, dat geeft mij de uitdaging die ik zoek. Daarbij hebben we een hechte groep collega’s, iedereen staat voor elkaar klaar met Paul als gedreven aanjager.

Openstaande vacatures

Totaal aantal vacatures: 9, Pagina: 1/1
Kent de omgevingswet voor jou geen geheimen? Ga aan de slag als Senior Jurist Omgevingsrecht...
Amsterdam
Plaatsingsdatum 2 juli 2024
Heb jij veel juridische ervaring binnen de overheidssector? Ga aan de slag als Handhavingsjurist...
Amsterdam
Plaatsingsdatum 2 juli 2024
Krijg je energie van het vinden van het beste talent? Word Talent Sourcer...
Amsterdam
Plaatsingsdatum 2 juli 2024
Sta je aan de start van jouw carriere als letselschadebehandelaar? Word Junior Letselschade Jurist...
Amsterdam
Plaatsingsdatum 2 juli 2024
Ga jij je graag aan de slag bij diverse verzekeraars? Word Letselschade jurist...
Amsterdam
Plaatsingsdatum 2 juli 2024
Omgevingsrecht
Houd jij je al jaren bezig met de veelbesproken Omgevingswet? Word Juridisch Adviseur Omgevingsrecht...
Amsterdam
Plaatsingsdatum 2 juli 2024
Contractrecht, Gezondheidsrecht, Klachtrecht, Privacyregelgeving, Tuchtrecht
Ga je graag aan de slag bij diverse opdrachtgevers binnen de zorg? Word Juridisch Adviseur Gezondheidszorg...
Amsterdam
Plaatsingsdatum 2 juli 2024
Geen
Ben jij als ervaren bestuursrecht jurist toe aan de volgende stap? En ga je graag aan de slag bij diverse opdrachtevers binnen de overheid? Word Jurist Bestuursrecht...
Amsterdam
Plaatsingsdatum 27 juni 2024
Gezondheidsrecht
Ben je een ervaren jurist met een passie voor het gezondheidsrecht? Sta je stevig in je schoenen en weet je complexe juridische vraagstukken helder te analyseren en over te brengen? Lees dan...
Plaatsingsdatum 27 juni 2024

Het team

Wie zijn onze medewerkers?