Werken bij Legalbylegal

Iedere dag versterken we onze opdrachtgevers, over het hele land, met specialistische, juridische kennis. Zodat zij kunnen focussen op wat belangrijk is: hun eigen organisatiedoelen. Dit doen we niet alleen. Legalbylegal bestaat uit een team ervaren juristen met ieder hun eigen specialisme.

Of je nu start binnen de zorg, overheid of het verzekeringswezen: je wordt onderdeel van het team. In het bundelen van kennis schuilt onze kracht. Samen vormen we Legalbylegal.

Jouw ontwikkeling

Of je nu 3 of 9 jaar ervaring hebt, bij Legalbylegal maak je de volgende stap in jouw carrière. Aan de hand van jouw wensen en juridische expertise zoeken we uitdagingen en opdrachtgevers die echt bij je passen.

Legalbylegal kent een keur aan opdrachten en organisaties. Je krijgt de kans om in ‘verschillende keukens’ een kijkje te nemen, met de zekerheid van een contract. Zo doe je in relatief korte tijd veel ervaring op. Een steile leercurve gegarandeerd dus!

Ontwikkeling zit in ons DNA. Dit moedigen we dan ook aan. Door interne kennisdeling, seminars en een persoonlijk opleidingsbudget van €2500 per jaar.

Legalbylegal team

Onze mensen

Legalbylegal bestaat uit een team ambitieuze professionals. Divers in achtergrond, ervaring en specialisme. We staan voor kwaliteit: onze mensen weten wat ze waard zijn. 

Als consultant bij Legalbylegal zijn naast expertise ook persoonlijke eigenschappen van belang. Je gaat regelmatig aan de slag bij een nieuwe opdrachtgever, in een nieuwe omgeving. Naast visitekaartje van Legalbylegal ben je adviseur en ‘go-to person’ bij juridische vraagstukken binnen de organisatie. Kortom: sociale skills zijn een must.

Je werkt aan je opdracht, maar kunt bij vragen altijd terecht bij collega’s. En zij bij jou! Samen zijn we Legalbylegal.

Werk-privé balans

Vrijheid en flexibiliteit zijn een groot goed. Fysieke aanwezigheid is niet langer de norm. Wat goed past in onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen. We stimuleren onze opdrachtgevers in ´modern working´.

Je kunt pas je beste werk leveren als je goed voor jezelf zorgt. Daarom pleit Legalbylegal voor een gezonde werk-privé balans. Hierbij ondersteunen wij jou: denk aan een lease-auto, budget voor jouw persoonlijke home-office en voldoende vrije dagen.

Bij Legalbylegal houden we van hard werken, maar vinden ontspanning minstens zo belangrijk. 

Zie jij jezelf al kayakken in de branding of verse oesters slurpen tijdens een teamuitje?

Wat zegt het team

Yacintha
Juridisch Projectconsultant Gezondheidszorg

Ik vind het tof dat ik zo word betrokken bij de organisatie. Paul is oprecht geïnteresseerd in wat ik ergens van vind en wat beter kan binnen Legalbylegal. Zo woon ik regelmatig sollicitatiegesprekken met potentiële collega’s bij.

Wat zegt het team

Sandip
Juridisch Projectconsultant Letselschade

Ik wilde graag een nieuwe stap maken, naar de andere kant van de aansprakelijkheid. In meerdere keukens een kijkje nemen. De insteek was een vrijblijvend gesprek, maar ik voelde al snel een klik. Een goede vibe met de juiste mindset. Na dat gesprek wist ik eigenlijk al: hier wil ik bij horen.

Wat zegt het team

Els
Juridisch Projectconsultant Overheid

In de afgelopen drie jaar heb ik diverse interessante functies vervuld via Legalbylegal. Bij de zoektocht naar een nieuwe opdracht, gaan we opnieuw in gesprek over mijn wensen. Legalbylegal is niet al te groot, waardoor de lijnen kort zijn en de sfeer informeel. Ik voel me gewaardeerd en helemaal op mijn plek.

Wat zegt het team

Hermen
Jurdisch Projectconsultant Gezondheidszorg

Het klinkt misschien cliché maar ik voelde me vanaf dag één waardevol binnen het team, hoewel ik minder ervaring heb dan de meesten. Bij Legalbylegal krijg ik veel verantwoordelijkheid en vrijheid, dat geeft mij de uitdaging die ik zoek. Daarbij hebben we een hechte groep collega’s, iedereen staat voor elkaar klaar met Paul als gedreven aanjager.

Openstaande vacatures

Totaal aantal vacatures: 6, Pagina: 1/1
Geen
Ga aan de slag als Jurist Letselschade...
Amsterdam
Plaatsingsdatum 19 januari 2024
Geen
Ben jij als ervaren bestuursrecht jurist toe aan de volgende stap? En ga je graag aan de slag bij diverse opdrachtevers binnen de overheid? Word Jurist Bestuursrecht...
Amsterdam
Plaatsingsdatum 8 december 2023
Geen
Zoek jij graag naar oplossingen binnen complexe handhavingsdossiers? En ben jij als ervaren bestuursrecht jurist toe aan de volgende stap? Word Handhavingsjurist...
Amsterdam
Plaatsingsdatum 8 december 2023
Contractrecht, Gezondheidsrecht, Klachtrecht, Privacyregelgeving, Tuchtrecht
Ga je graag aan de slag bij diverse opdrachtgevers binnen de zorg? En past een kleine organisatie, waar ontwikkeling centraal staat, helemaal bij jou? Word Juridisch Adviseur Gezondheidszorg...
Amsterdam
Plaatsingsdatum 8 december 2023
Aansprakelijkheidsrecht
Zou jij graag aan de slag gaan bij diverse toonaangevende verzekeraars? En past een kleine organisatie waar ontwikkeling centraal staat helemaal bij jou? Word Junior Jurist Letselschade...
Amsterdam
Plaatsingsdatum 8 december 2023
Omgevingsrecht
Houd jij je al jaren bezig met de ingang van de veelbesproken Omgevingswet? En ben jij als ervaren bestuursrecht jurist toe aan de volgende stap? Word Juridisch Adviseur Omgevingsrecht...
Amsterdam
Plaatsingsdatum 23 november 2023

Het team

Wie zijn onze medewerkers?