De Legalbox

Juridische ondersteuning voor organisaties, maar op een laagdrempelige en bovenal flexibele wijze. Daar bleek behoefte aan binnen de markt. In het geval van (tijdelijke) drukte op een juridische afdeling of bij een specialistische of complexe adviesvraag. Zo is eind 2020 de Legalbox geboren. De Legalbox is een mailbox in beheer van onze ervaren juristen, met ieder hun eigen specialisme. 

De Legalbox biedt ondersteuning bij een concrete juridische vraag. Alleen als het nodig is. Een handige, flexibele achtervang dus. En dat tegen een gunstig tarief.

Legalbox

"Legalbylegal ontzorgt je wanneer dat nodig is!"

Flexibele ondersteuning via de Legalbox

Advies op maat

Een goed advies is erop gericht de opdrachtgever verder te helpen in zijn specifieke situatie. Hierbij gaan wij niet alleen uit van vakinhoudelijke argumenten, een goed advies houdt ook rekening met de situatie en de bedrijfscultuur. Iedere opdracht en iedere situatie is uniek, dus elk advies is op maat.

Door ons uitgebreide netwerk van juridisch specialisten is Legalbylegal in staat om maatwerk te leveren op diverse juridische vraagstukken.
Onze consultants gaan voor oplossingen die goed werkbaar zijn, waar jij direct mee verder kunt. Pas dan zijn wij tevreden!

Legalbox

Hoe werkt het?

Roxanne staat voor je klaar

Heb je twijfels of jouw vraag wel geschikt is voor onze Legalbox? Consultant Roxanne kijkt graag met je mee.

Roxanne Kroes is een van de juristen achter de Legalbox dus weet als geen ander of jouw vraag geschikt is. Ook kan ze meer vertellen over de dienstverlening zelf en gang van zaken.

Roxanne is bereikbaar op 0642882709 of via roxannekroes@legalbylegal.nl.

Opdrachtgevers

Gezichten achter de Legalbox