Jet

Senior Business Consultant

Teammanager overheid

Na een aantal jaren als verpleegkundige te hebben gewerkt, ben ik de commerciële kant op gegaan, waar ik mijn eerste ervaring heb opgedaan als intercedente bij een medisch uitzendbureau. Vervolgens ben ik ruim acht jaar accountmanager geweest bij een financieel adviesbureau, dat vooral gericht was op de gemeentelijke markt.

In 2015 kwam ik in contact met Paul, die mij vroeg voor Legalbylegal te komen werken als business consultant voor de juridische dienstverlening binnen gemeenten. Die sector kende ik door mijn vorige baan heel goed, maar de juridische kant was nieuw voor mij. Dat bracht de uitdaging waar ik van hou.

Het leukste aspect van mijn werk vind ik relatiebeheer, daar ligt ook mijn kracht. Je krijgt meer voor elkaar als je een langdurige relatie opbouwt met een klant, dan wanneer je alleen gericht bent op sales. Het contact met kandidaten is ook interessant. Ik ben bezig met het opbouwen van een gedegen bestand van professionals, die ik kan inzetten waar ze nodig zijn.

De verhouding tussen werk en privé is belangrijk. Ik wil er zijn voor mijn gezin met twee dochters, en daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden. Wat tijd voor mezelf vrijmaken is ook belangrijk. Het vinden van een goede balans valt niet altijd mee voor iemand zoals ik, die zoveel dingen interessant vindt.

Jet den Hertog