Paul

Directeur

Teammanager zorg

Ik ben rechten gaan studeren met het idee de advocatuur in te gaan, maar na anderhalf jaar als advocaat gewerkt te hebben was voor mij duidelijk dat ik een andere kant op wilde. In de juridische tak van de detachering was ik beter op mijn plek.

Na vijftien jaar te hebben gewerkt bij Balance, waarvan tien jaar als ondernemer en aandeelhouder binnen de organisatie, was de tijd rijp om mijn eigen bedrijf op te zetten: Legalbylegal. Juridische dienstverlening in de gezondheidszorg en de verzekeringsbranche is een interessante combinatie die op dat moment nog weinig vorm had, terwijl er wel behoefte aan was. In dat gat ben ik gesprongen. De gezondheidszorg is een boeiende markt, met maatschappelijke relevantie en gedreven mensen. Mensen met hart voor de zaak, dat spreekt mij aan. Die bevlogenheid herken ik ook in mezelf. Ik durf risico’s te nemen, en als ik ergens in geloof, ga ik er vol gas voor.
Met Legalbylegal bouwen wij bewust aan de relatie met onze klanten, dat zijn zowel de opdrachtgevers als de juridische professionals. Ik ben een verbinder, dat geldt ook voor mijn privéleven. Daarnaast sport ik graag, het liefst in wedstrijdverband, want een beetje competitie maakt het leuker.

Paul Plantenga