Advies

Keuzes gemaakt door bestuur en beleidsmakers hebben grote invloed op de dagelijkse uitvoering van de wet- en regelgeving. En dus ook op beslissingen die een organisatie moet nemen.

In onze snel veranderende maatschappij kan de behoefte ontstaan aan goed onderbouwde juridische advisering op complexe vraagstukken. Wat nu als het je ontbreekt aan de juiste kennis binnen de eigen organisatie. Dan is Legalbylegal de juridisch expert die je kan helpen. Een juist advies op het juiste moment is erg belangrijk.

"Juridische advisering op maat!"

juridische advisering

Waarom Legalbylegal?

Een goed advies is erop gericht de opdrachtgever verder te helpen in zijn specifieke situatie. Hierbij gaan wij niet alleen uit van vakinhoudelijke argumenten, een goed advies houdt ook rekening met de situatie en de bedrijfscultuur. Iedere opdracht en iedere situatie is uniek, dus elk advies is op maat.

Door ons uitgebreide netwerk van juridisch specialisten zijn wij in staat om maatwerk te leveren op diverse juridische vraagstukken. Onze experts staan elke dag klaar om onze opdrachtgevers te ondersteunen. Vanwege hun brede kennis putten zij veel kennis uit eigen ervaring. Dit stelt ons in staat om steeds de vertaalslag naar de situatie in jouw organisatie te maken. En zo bieden wij oplossingen die goed werkbaar zijn en waar jij weer mee verder kunt. Pas dan zijn wij tevreden!

Legalbox

Is er binnen jouw organisatie behoefte aan flexibele ondersteuning? Daar kan de Legalbox bij helpen. Dit is een mailbox die wordt beheerd door onze ervaren juristen, met ieder hun eigen specialisme.

Hoe werkt het?
Jij stuurt je vraag toe en binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op.  De jurist met de juiste expertise zal de vraag in behandeling nemen. Is er sprake van spoed? Dan pakken we het direct voor je op.

Je kunt allerlei vragen stellen op het gebied van gezondheidsrecht, verzekeringsrecht, contractenrecht, privacyrecht en bestuursrecht. Denk aan ad hoc adviesvragen, het opstellen of beoordelen van contracten of revisie van beleidsdocumenten. En dit tegen een gunstig tarief.

Meer weten?
Roxanne Kroes vertelt je graag meer over de Legalbox. Ze beantwoordt al jouw vragen op 0642882709 of via roxannekroes@legalbylegal.nl.

Opdrachtgevers