Verzekeraars

"Legalbylegal ontzorgt je wanneer dat nodig is!"

Juridisch specialist voor verzekeraars

Legalbylegal is juridisch specialist binnen de verzekeringsbranche. Ons netwerk is divers, hierin zitten onder andere grote en kleinere schadeverzekeraars, maar ook diverse rechtsbijstandverzekeraars. Ons netwerk zit door het hele land. Je kunt rekenen op onze juristen in diverse zaken, een greep uit onze werkzaamheden:

  • Het behandelen van letselschadedossiers bij een WA-verzekeraar.
  • Optreden als belangenbehartiger in letselzaken.
  • Huurkwesties en vastgoedrecht bij een rechtsbijstandsverzekeraar.
  • Het nemen van regres.

Netwerk

Wij hebben eigen juristen in vaste dienst en een groot netwerk van zelfstandigen met wie we regelmatig samenwerken. Kwaliteit is een van onze kernwaarden: zo zijn al onze juristen minimaal HBO-geschoold. Dit maakt ons met recht een specialist op het gebied van verzekeraars.

Hierin zit onze kracht en onderscheiden wij ons. Al onze juristen hebben hart voor de zaak en zijn gedreven. Juist deze drive maakt dat zij een welkome aanvulling vormen op het team waarin zij gedetacheerd worden, of het nu gaat om een starter of een jurist met jarenlange ervaring, dat maakt niet uit.

Overdragen van kennis

Met elkaar vormen onze juristen een hecht team waarin kennis wordt gedeeld. Daarnaast hebben wij veel aandacht voor elkaar en ieders ontwikkeling want dat vinden we net zo belangrijk. 

Zo ondersteunen wij bij het overdragen van kennis en ervaring. 

Dus heb je (tijdelijk) een extra specialist nodig als aanvulling op je team? Neem dan gerust contact met ons op. Met Legalbylegal haal je een echte specialist in huis ongeacht of het nu gaat om detachering of werving & selectie!