Detachering & Interim Management

Wanneer je als opdrachtgever tijdelijk extra capaciteit nodig hebt bijvoorbeeld in verband met ziekte, zwangerschap, het ontbreken van specifieke kennis of een piek in de werkvoorraad, dan kan Legalbylegal je daar uitstekend bij helpen.

Legalbylegal heeft zowel juristen in dienst, als een groot netwerk van goede zelfstandigen. Dit zijn allemaal juristen die we persoonlijk kennen. Dit grote netwerk aan juridisch specialisten stelt ons in staat passende juristen te leveren aan onze opdrachtgevers.

jurist detachering

"Legalbylegal ontzorgt je wanneer dat nodig is!"

Detachering & Interim Management

Detachering

Zou jij graag jouw juridische kennis en ervaring inzetten bij verschillende organisaties? Wil je juridisch expert worden binnen jouw vakgebied? Dat kan door middel van detachering. 

Bij detachering ben jij als medewerker in loondienst bij Legalbylegal. Binnen de zekerheid van een (vaste) aanstelling doe je ervaring op bij verschillende van onze opdrachtgevers. Opbouw van vakantiegeld en pensioenopbouw zijn uiteraard vanzelfsprekend. 

Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Daarom organiseren wij meerdere keren per jaar bijeenkomsten voor de medewerkers. Hier besteden wij onder andere aandacht aan kennisverbreding, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke effectiviteit.

Interim juristen
Detachering en interim-3

Bemiddelen van interim-juristen

Naast detachering is Legalbylegal ook gespecialiseerd in het bemiddelen van interim-juristen. Wij beschikken over een groot netwerk van zelfstandige juristen, die we  persoonlijk kennen en waar wij goed contact met hebben. Dit netwerk benaderen wij wanneer onze opdrachtgevers behoefte hebben aan tijdelijke externe ondersteuning. Deze flexibele schil aan juridische expertise maakt Legalbylegal in staat in te kunnen spelen op de diversiteit aan vragen uit de markt.

Voor opdrachtgevers

Het werk in de organisatie mag niet stilvallen en extra capaciteit is per direct nodig. Het detacheren of inhuren van een jurist is dan een snelle, adequate en risicoloze oplossing voor het vraagstuk dat er op dat moment ligt.

Het voordeel van het inschakelen van Legalbylegal is dat er geen sprake is van extra personeelsadministratie. Ook heb je geen risico bij ziekte terwijl je wel kunt vertrouwen op de juiste juridische kennis die nodig is.

Legalbylegal ontzorgt je wanneer dat nodig is!

Opdrachtgevers