Valentijn

Contractenrecht
Privacyrecht

Aan de Universiteit Leiden heb ik de studie Rechten – met als master Civiel recht – afgerond. Tijdens de eindfase van mijn studie heb ik gewerkt als griffier op de afdeling Kort geding bij de rechtbank. Hier ben ik na afronding van mijn studie nog enige tijd werkzaam geweest. Daarna ben ik aan de slag gegaan als jurist bij de beroepsvereniging van professionele fotografen (DuPho) en tennis- en padelbond (KNLTB). 

Ik doe graag afwisselend werk voor een organisatie waar ik feeling mee heb. Ik vind het belangrijk aan het einde van een werkdag het gevoel te hebben dat ik mensen (verder) heb geholpen. Mijn grootste kwaliteit is mijn klantgerichtheid. Dat uit zich bijvoorbeeld in het geven van praktisch advies. Daarnaast werk ik graag samen met anderen.

Ik woon in de Rivierenbuurt van Amsterdam met mijn vriendin Eva. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sport. Zo sta ik regelmatig op de tennis- en padelbaan. Daarnaast ga ik vaak wielrennen. Ik bezoek graag muzikale evenementen en ben reislustig van aard.