Wilmie

Gezondheidsrecht - klachtenbehandeling

Ik werk al heel wat jaren binnen de gezondheidszorg als kwaliteitsfunctionaris en in de ondernemingsraad. Hierdoor werd ik geregeld geconfronteerd met juridische aspecten binnen de zorg. Dit wekte mijn interesse waardoor ik naast mijn werk de studie Rechten aan de Erasmus Universiteit ben begonnen. Daar heb ik aansluitend de master Recht van de Gezondheidszorg behaald. Tijdens mijn master heb ik juridische ondersteuning geboden aan de secretaris Raad van Bestuur binnen diverse zorgverleners.

Ik vind het interessant om vragen te bekijken vanuit meerdere partijen. En bij lastige vragen uit te zoeken welke oplossing het beste past. En uiteraard dat alles klopt binnen de actuele wet- en regelgeving. Naast dat ik werkzaam blijf in het ziekenhuis, krijg ik bij Legalbylegal de kans om mij te verdiepen in dergelijke vraagstukken.

Naast mijn werk lees en wandel ik graag of bezoek concerten met mijn partner. Op een vrije dag bezoeken we graag oudhollandse dorpen en steden of brengen tijd door aan zee.

Wilmie Achten