Hermen

Gezondheidsrecht
Gezondheidswetenschappen

Na mijn studie Gezondheidswetenschappen heb ik een schakeltraject Rechtsgeleerdheid gevolgd, om daarna door te stromen naar de master Gezondheidsrecht. Daarna ben ik werkzaam geweest in verschillende ziekenhuizen als jurist. Vervolgens heb ik ruim een half jaar in Zweden gewoond, waar ik op afstand heb gewerkt als redacteur en schrijfcoach. Mijn kwaliteiten liggen op het raakvlak tussen deze functies, ik ben taalvaardig, creatief en oplossingsgericht.

Na mijn terugkeer in Nederland ben ik opnieuw op zoek gegaan naar een functie in het Gezondheidsrecht. Zo kwam ik terecht bij Legalbylegal en na een paar zeer prettige gesprekken ben ik als consultant aan de slag gegaan. De belangrijkste aspecten voor mij in mijn werk zijn uitdaging en verantwoordelijkheid. Ik ga graag aan de slag met (juridische) puzzels, zodat ik mijn creativiteit en oplossinggerichtheid kan inzetten, dat geeft mij veel energie. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om nieuwe plekken in Nederland te ontdekken, een variërende functie zoals consultant past daar uitstekend bij.

In mijn vrije tijd ga ik graag reizen, naast het ontdekken van nieuwe plekken ben ik altijd te porren om terug naar Zweden te gaan. Is mijn vrije tijd wat beperkter, dan vind ik het leuk om te gamen, lezen of schrijven. Door mijn hobby’s is het voor mij gemakkelijk om werk en privé te scheiden. Als de werkdag voorbij is, kan ik me namelijk goed vermaken met andere dingen en het werk even achter me laten.

Hermen Korterink