Sandip

Aansprakelijkheidsrecht
Contractenrecht
Verzekeringsrecht

Tijdens mijn rechtenstudie ontwikkelde ik al een passie voor het aansprakelijkheidsrecht en in het bijzonder letselschade. Direct na mijn studie kwam ik hier dan ook vanzelfsprekend in terecht en zo ben geruime tijd werkzaam geweest bij de grootste rechtsbijstandverzekeraar van Nederland. Enerzijds behartigde ik de belangen van letselschadeslachtoffers met een rechtsbijstandverzekering. Anderzijds heb ik letselschadeslachtoffers zonder rechtsbijstandverzekering bijgestaan, waarbij wel een behoefte was aan specialistische rechtshulp.

In beide gevallen ging het om slachtoffers van onder meer verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische kunstfouten en gevaarzettende situaties. Bij de behandeling van letselschadezaken hecht ik veel waarde aan een kernachtige en doelgerichte aanpak om zo tot de meest adequate oplossing te komen.

Sinds september 2019 werk ik met veel plezier en enthousiasme op projectbasis bij Legalbylegal. Naast de persoonlijke betrokkenheid van Legalbylegal, kan ik mij door middel van een diversiteit aan interessante opdrachten verder specialiseren. Ook kan ik mij, door middel van ruime opleidingsmogelijkheden, blijven ontwikkelen als letselschadespecialist.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin met 2 kinderen, familie en vrienden. Hiernaast ben ik een liefhebber van onder andere avontuurlijke reizen, culinair eten en bioscoopfilms. Ook ben ik sportief ingesteld en besteed ik graag aandacht aan voetbal, hardlopen en fitness.

Sandip Singh