Mirjam

Senior Business Consultant

Teammanager letselschade

Na mijn studie Fysiotherapie heb ik enkele jaren met veel plezier als fysiotherapeut gewerkt in zowel Londen en Nederland. Uiteindelijk wilde ik toch iets anders gaan doen en zo ben ik terecht gekomen in de advisering voor zowel de toenmalige AWBZ en Wmo om uiteindelijk als Wmo-specialist jarenlang complexe casussen te behandelen voor onder andere de gemeente Amsterdam. Ook weer met veel plezier omdat het werk afwisselend was en er vrijwel nooit standaard oplossingen waren. Later ben ik richting relatiebeheer gegaan, dit lag mij goed.

Uiteindelijk ben ik in 2019 met Legalbylegal in contact gekomen. Het juridische aspect was nieuw voor mij, het relatiebeheer was bekend terrein. Het leuke en aan Legalbylegal is de diversiteit aan opdrachtgevers, waarbij er toch sprake is van specialisatie van de kandidaten. Het contact met de kandidaten en met de opdrachtgevers spreekt mij aan en hier ligt ook mijn kracht. Vanuit dit contact een goede relatie bouwen waarin iedereen tevreden is en ook op de juiste plek zit, is een leuke uitdaging waar ik energie van krijg.
Naast mijn werk staat mijn gezin op de eerste plaats, houd ik van sporten, koken, reizen en piano spelen. En oh ja, soms pak ik een schilderkwast. En hoewel ik nooit een Rembrandt zal worden, is het toch leuk om te doen.

Mirjam van den Hul