Kristel

Juridisch Projectconsultant Gezondheidszorg

Aan de universiteit van Leiden heb ik de studie Internationaal en Europees recht (met civiel effect) afgerond. Na een klein uitstapje bij een groot advocatenkantoor ben ik gestart bij het Joegoslavië Tribunaal en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Met de nodig opgedane ervaring ben ik als (staf)jurist bij de ministeries Justitie en Volksgezondheid aan de slag gegaan. Vanuit de wens om meer met (zorg)professionals/zorgaanbieders samen te werken, heb ik in 2022 de overstap gemaakt naar de regionale gezondheidszorg. Legalbylegal bood mij de kans om als jurist aan de slag te gaan waarbij ik mijzelf verder kon ontwikkelen als autonome bedrijfsjurist in de (regionale) zorg.

Een goede werkprivébalans is essentieel voor het leveren van kwalitatief goed werk. Het uitspreken van verwachtingen en het maken van afspraken zijn daarin key.

In mijn privéleven ben ik samen met mijn Deense/Duitse man moeder van een 6 jarig meisje en een 9 maanden oude babyjongen. Samen met onze dieren wonen wij in de voormalige kruidenierswinkel van het landelijke Ankeveen. Om te kunnen ontspannen ga ik graag op mijn supboard de Ankeveense plassen op. Daarnaast rijd ik paard, duik of leer gitaar onder het genot van een goed glas wijn.

Kristel Bonke