Charlie

Marketing & Communicatie

Toen ik in de zomer van 2019 mijn hbo diploma Communicatie bemachtigde was ik zowel verheugd als sentimenteel. Mijn studie heb ik namelijk als een geweldige periode ervaren waar ik aan de meest diverse opdrachten heb mogen werken. Maar ik was klaar voor een volgende stap; de start van mijn carrière.

Voordat ik met Jet  in contact kwam heb ik mijn eerste werkervaring opgedaan bij een uitzendorganisatie, waar ik kennismaakte met de dynamische wereld van arbeidsbemiddeling. Dat smaakte naar meer! De beslissing tot een samenwerking met Legalbylegal voelde dan ook als een echte match.

Binnen Legalbylegal richt ik mij op het onderzoeken en vormgeven van het ´employer brand´. Daarnaast bouw ik in samenwerking met het team, door alle juridische kennis te bundelen, aan een sterke profilering van Legalbylegal op LinkedIn. Ondertussen ben ik erachter gekomen dat juridische dienstverlening een boeiend vak is en het motiveert mij om hierin verder te verdiepen.

Nu we veel thuis zijn merk ik dat een gezonde werk privé balans belangrijker is dan ooit. Iedere dag een blokje om en werken doe ik in een aparte ruimte in huis. Het allerbelangrijkst: accepteren dat het ene moment gaat als een trein en het andere moment niet. Met ups en downs heb ik hier gelukkig mijn weg in gevonden. Het is prettig dat je hier bij Legalbylegal dan ook alle ruimte voor krijgt.