Astrid

Backoffice

Na het behalen van mijn diploma aan het ondernemerscollege ben ik aan de slag gegaan bij een grote bank. Iets heel iets anders dan ondernemen, maar het beviel mij ontzettend goed. Ik heb daar zo’n 10 jaar gewerkt. Nadat ik onze zoon mocht verwelkomen heb ik een tijdje niet gewerkt om er geheel te zijn voor hem.

Toen ik weer begon met werken en ben ik terechtgekomen in het vastgoedmanagent. Ik werd allround medewerker verhuur en ondersteuning van de makelaar. Via LinkedIn kwam ik met Paul in contact, waardoor ik bij Legalbylegal terecht ben gekomen.

Ontzorgen is mijn ding. Ik vind het fijn als ik mensen kan ondersteunen en helpen. Nu in een nieuwe branche waar ik veel zin in heb!

In mijn vrije tijd houd ik van wandelen. Ik woon op een woonboot in de Schinkel dus dichtbij de oeverlanden en het Amsterdamse bos. Hier ben ik vaak te vinden, waarbij ik onderweg graag mooie foto’s maak. Daarnaast fiets ik graag, ben gek op de zon, zee en het strand. En vaar ik graag op ons bootje door Amsterdam. Kortom: ik ben graag in de buitenlucht, dat geeft mij energie.

Astrid Everts