Veronique

Aansprakelijkheidsrecht
Internationaal privaatrecht

In 1998 ben ik na mijn studie rechten van Frankrijk naar Nederland verhuisd. Op zoek naar een uitdaging waarbij ik mijn juridische kennis en talen kon gebruiken. Uiteindelijk ben ik als letselschadebehandelaar bij een internationaal schaderegelingsbureau gaan werken. Bijna 20 jaar lang heb ik de belangen van slachtoffers behartigd. In deze periode heb ik voor Nederlandse en buitenlandse slachtoffers van onder andere verkeersongevallen opgetreden en zowel licht, middelzwaar als zwaar letselschades afgewikkeld. 

Sinds een aantal jaren werk ik als expert personenschade. De afwisseling tussen de bezoeken aan slachtoffers voor bijvoorbeeld schade-inventarisatie of vervolggesprekken met arbeidsdeskundigen en de dossierbehandeling en schaderegeling heb ik als prettig en leerzaam ervaren. Toch had ik de wens om mij verder in het vak te blijven ontwikkelen en nieuwe aspecten van de letselschaderegeling bij verzekeraars te leren kennen. Dit was dan ook de motivatie achter mijn besluit om in dienst te treden bij Legalbylegal. 

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn partner, kinderen, familie en vrienden voor wie ik regelmatig uitgebreid kook. Daarnaast sport ik en wandel ik veel.

Veronique Lameyre