Sophie

Gezondheidsrecht

Na mijn rechtenstudie in Leiden en ben in Amsterdam gestart aan de UvA met de master gezondheidsrecht. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd. De combinatie van de medische wereld en recht spreekt mij ontzettend aan. Het is erg actueel en daarbij van grote maatschappelijke waarde. 

Tijdens mijn bijbanen was ik graag in contact met mensen, het sociale aspect van werk vind ik erg leuk en belangrijk. Daarnaast weet ik goed het overzicht te houden over alles wat er moet gebeuren. Ik zorg ervoor dat overal rekening mee wordt gehouden. Ik ben nu eenmaal erg georganiseerd, ik houd ervan om zaken goed te regelen zodat iedereen tevreden is.  

In mij vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Ik maak zelf kussenhoezen met allemaal leuke prints waarmee ik af en toe op markten sta. Hiervoor heb ik mijn eigen bedrijfje opgericht genaamd Atelier Fiet. Daarnaast vind ik het erg leuk om te goudsmeden,  dus sieraden te maken. Daarnaast hou ik erg van reizen. 

Hoe ik mijn werk-privébalans bewaak? Ik ben een ontzettende planner, dus ik probeer zo goed mogelijk werk en privé in een goede balans te plannen. Het loopt niet altijd zoals gepland maar het helpt voor mij om een goede structuur aan te houden. 

Sophie Braat