Sahirah

Recruiter

Na twee jaar rechten studie aan de Universiteit van Amsterdam, ben ik in de verzekeringswereld terechtgekomen. Na 14 jaar met met plezier te hebben gewerkt, was het tijd voor iets nieuws. Ik ging nadenken over een mooie vervolgstap. Destijds was recruitment een klein onderdeel van mijn werk. Ik besloot daarin verder te gaan.

Het leukst aan recruiten vind ik dat je in contact komt met veel professionals. En daarbij de uitdaging om deze mensen vervolgens te verbinden aan jouw bedrijf. Ik vind het belangrijk dat een gesprek niet aanvoelt als een kruisverhoor. Mijn kracht ligt in mijn open persoonlijkheid, ik leg daardoor makkelijk contact met mensen.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden of buiten bezig met mijn hardloopschema. Daarnaast ben ik ben veel met vrienden en familie. Ik hou van gezelligheid, etentjes en ik reis graag naar warme landen.

Hoe ik mijn werk-privébalans bewaak? Ik neem op verschillende manieren de tijd voor mijzelf. Door gezond te leven maar ook door voldoende tijd door te brengen met familie en vrienden.

Sahirah Verwey