Nihad

Aansprakelijkheidsrecht - verzekeringsrecht

Ik heb hbo rechten gestudeerd aan de Hogeschool Leiden. Tijdens mijn stage kwam ik terecht in de wereld van de letselschade. Ik werkte destijds als belangenbehartiger bij een advocatenkantoor. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de WA kant en dat bevalt uitstekend. Uiteraard vind ik het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen. 

Er zijn verschillende aspecten die ik leuk vind aan mijn werk. Zo vind ik het leuk om discussies te voeren over de aansprakelijkheid. Het meeste voldoening haal ik uit als ik een benadeelde door het hele proces kan helpen. 

Via LinkedIn kwam ik in contact met Mirjam, dat voelde meteen goed. Nadat ik goede ervaringen van toenmalige collega’s had gehoord over Legalbylegal, heb ik weer contact opgenomen met Mirjam. Vervolgens heb ik de keuze gemaakt om de overstap te maken. Ik ben nog steeds hartstikke blij dat ik dit destijds heb gedaan. 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uiteten te gaan met mijn familie en vriendinnen. Maar ook een avondje thuis op de bank kan ik erg waarderen. Gezellig een filmpje kijken of gamen met mijn broertje. Ik tot rust te komen maak ik graag mooie reizen. 

Nihad Marchouch