Mirjam

Business Consultant

Na mijn opleiding toerisme en recreatie management ben ik een jaar naar Mallorca vertrokken om in het animatieteam van een hotel te werken. Dat klinkt als een feestjaar, maar het was echt aanpoten: overdag de kidsclub, ’s avonds het toneel op. Bij terugkomst hebt ik 3 jaar bij het Krasnapolsky hotel gewerkt. In de toerismebranche heb ik  geleerd wat hard werken is.

Mijn carrière binnen de arbeidsbemiddeling ben ik gestart als intercedent bij een landelijke uitzendorganisatie. Het voordeel van werken bij zo’n grote organisatie is dat je veel interne trainingen en workshops volgt waardoor je je in korte tijd snel ontwikkelt. Na een uitstap van 4,5 jaar als accountmanager binnen de autobranche, miste ik het vak. Mijn hart ligt binnen de arbeidsbemiddeling. Met name het langdurige relatiebeheer, het contact met de werkgevers en professionals.

Intussen ben ik ruim tien jaar werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Toen ik de vacature van LegalbyLegal tegenkwam, was ik ruim 10 jaar werkzaam in arbeidsbemiddeling, en toe aan iets nieuws. De vacature sprak mij enorm aan! Ik had behoefte om mijzelf verder ontwikkelen en daarbij mijn kwaliteiten, die ik de afgelopen jaren had opgebouwd, meenemen in mijn nieuwe rol.

Het leuke aan mijn werk vind ik met name het bij elkaar brengen van professionals en opdrachtgevers en het opbouwen van een langdurige relatie, waarin jij de verbindende factor bent.

Het geeft me een goed gevoel wanneer alles op de juiste plek valt: ik heb een bijdrage kunnen leveren aan het werkplezier van de geplaatste professional én een tevreden opdrachtgever.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn man en 3 kinderen. Ik ben echt een familiemens. Ik spendeer vrije momenten graag met vrienden: uiteten of juist samen koken met elkaar. Daarnaast vind ik sporten ook heerlijk en wandel ik graag, samen met mijn gezin,  in de natuur.

Mirjam Broekhoff