Karim

Aansprakelijkheidsrecht
Verzekeringsrecht

Tijdens mijn opleiding zakelijk juridische dienstverlening op het MBO heb ik kennis mogen maken met het strafrecht en de juridische praktijk tijdens een stage bij een advocatenkantoor. Na het afronden van de opleiding ben ik doorgestroomd naar de opleiding HBO-rechten en de universitaire opleiding Rechtsgeleerdheid na het behalen van de HBO-propedeuse. Deze opleiding heb ik na een periode van uitval bij een blessure echter niet afgerond. Hierna heb ik alsnog versneld mijn HBO-rechten bachelorsdiploma behaald met een afstudeerscriptie over de implicaties van de AVG op de juridische praktijkvoering.

Ik heb reeds ruime ervaring opgedaan als jurist in de letselschade o.a. met de belangen behartiging van slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en andersoortige ongevallen zoals bijtwonden of brandwonden. Ook dossiers van middelzwaar letsel kwamen daarbij voor. Hierdoor heb ik ruime ervaring kunnen opdoen met casuïstiek over het gehele spectrum. Naast mijn ervaringen met verschillende zaken heb ik door mijn contacten met een grote verscheidenheid aan slachtoffers en betrokken ketenpartners sterke communicatievaardigheden en overtuigingskracht ontwikkeld. De aard van het letsel, het slachtoffer en zaak specifieke eigenschappen maken elk geval weer uniek. Dit vraagt om een flexibele en open houding ten behoeve van een gepersonaliseerde en daadkrachtige aanpak die voor het betreffende slachtoffer tot de beste oplossing leidt.

In oktober 2022 ben ik in contact gekomen met Legalbylegal. De gesprekken die volgden hebben mij ervan overtuigd dat ik bij Legalbylegal op de juiste plek zit. Legalbylegal biedt mij de kans om mijzelf verder te ontwikkelen op het gebied van het verzekerings- aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht door middel van verscheidene opdrachten bij verzekeraars. Ik hoop met een dergelijke diversiteit aan uitdagingen nog meer genoegdoening uit mijn werk te kunnen halen en mijn kennis en kunde verder uit te breide.

In mijn vrije tijd ben ik geregeld te vinden in de sportschool om een uurtje te bewegen. Ik vind het namelijk belangrijk om te werken aan een goede gezondheid. Verder hou ik van culinair eten en ben ik zelf ook regelmatig in de keuken te vinden. Verder breng ik graag tijd door met familie en vrienden en hou ik wel van een praatje maken. Waar mogelijk probeer ik ook weekendjes weg of reizen naar een ver land te maken om verschillende culturen en plekken te ontdekken.

Hermen