Jennifer

Aansprakelijkheidsrecht
Verzekeringsrecht

Tijdens mijn studie Rechtsgeleerdheid koos ik de minor Dood en Letsel. Het was niet de meest gezellige onderwerp. Hoeveel levert een verloren hand op? Op welke wijze wordt een niet-natuurlijke dood vastgesteld? Wat kost het om blijvend letsel te voorkomen? Een greep uit de vele en interessante onderwerpen waar ik niet uit over uitgepraat raak.

Een stage bij de VvAA tijdens mijn master Recht van de Gezondheidszorg waar ik artsen hielp bij medische aansprakelijkheid kwesties bevestigde nogmaals mij interesse in het aansprakelijkheidsrecht.

Om mij verder te ontwikkelen en een brede blik te houden ben ik aan de slag gegaan bij diverse verzekeraars.

Het aansprakelijkheidsrecht bleef mijn interesse wekken. Bij een groot makelaarskantoor heb ik aansprakelijkheids- en letselschadezaken behandeld voor grote, zakelijke klanten.

Afgelopen 3 jaar ben ik werkzaam geweest als belangenbehartiger en behandelde ik middelzware letselschade dossiers. Daarbij zat ik niet alleen in de binnendienst maar ging ik ook op bezoek bij cliënten.

Als letselschadebehandelaar heb ik geleerd om ook de grijze gebieden op te zoeken en door middel van goede communicatie met diverse partijen tot een pragmatische oplossing te komen.

Naast mijn werk kan je mij vinden op plekken als de Doelen, Tivoli Vredenburg en Paradiso. Zelf speel ik gitaar, maak graag foto’s en reis ik graag de wereld rond.