Hiske

Recruiter

Na een afgeronde HBO studie communicatie studeerde ik in 2010 af aan de acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Sindsdien werk ik als actrice voor verschillende theatergezelschappen, waaronder voor theatergroep Aluin waar ik onderdeel ben van het ensemble. Daarnaast ben ik werkzaam als uitvoerend producent in de culturele sector en ben ik als actrice zo nu en dan te zien in film- en tv producties.

Toen een tweede coronagolf ons land in de greep hield en mijn werk weer stil kwam te liggen vroeg mijn zus mij of ik er iets voor voelde om tijdelijk als parttime recruiter voor LegalbyLegal aan de slag te gaan. Ja leuk weetje: Jet den Hertog is mijn zus! Dit bleek een hele prettige samenwerking en daarom werd besloten om die samenwerking ook na corona op oproep basis voort te zetten. Als ik niet op het toneel of voor een camera sta dan speur ik op LinkedIn naar geschikte juristen voor onze opdrachten.

Naast gevarieerd werk ben ik gezegend met hele leuke vrienden waar ik veel tijd mee doorbreng. Voor lekker eten en gezelligheid kan je mij altijd uit bed bellen. Verder ben ik getraind in krav maga en is deze recruitende actrice vaak met een surfplank in het water te vinden.

Hiske Eriks