Sam Uijtewaal Copy

Sam

Juridisch consultant Gezondheidszorg

Met twee ouders werkend in de gezondheidszorg was mijn passie voor de zorg vroeg ontstaan. Mijn keuze voor het gezondheidsrecht is daarom ook niet vreemd. Tijdens deze studie heb ik de relatie gezondheidsrecht en arbeidsrecht ontdekt en het belang van deze relatie met de uitvoering van zorg.

Ik heb tijdens en na mijn studie gewerkt voor de overheid in de nuldelijnszorg daarna heb ik de overstap gemaakt naar een zorginstelling in de tweedelijnszorg. Met veel passie heb ik mij kunnen ontwikkelen in het gezondheidsrecht en het arbeidsrecht. Mijn gedrevenheid zorgt ervoor dat ik graag nieuwe dingen leer en mezelf op verschillende vlakken wil ontwikkelen.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het volleybalveld.

Graag kom ik in contact voor een wandeling of kopje koffie.

Sam Uijtewaal legalbylegal