Mariska

Juridisch projectconsultant Letselschade

Na mijn rechtenstudie ben ik als belangenbehartiger aan de slag gegaan bij de grootste rechtsbijstandsverzekeraar van Nederland. Daar verleende ik juridische hulp aan slachtoffers van verkeersongevallen, medische fouten, arbeidsongevallen, mishandelingen, etc. Ik behandelde de laatste jaren vooral de zware en complexe letselschades, overlijdensschades en ook de loonvorderingen van de werkgevers. Meestal bracht ik de bezoeken aan de slachtoffers zelf.

Na 17 jaar kreeg ik bij Legalbylegal de kans om de wereld van de letselschade vanuit andere hoeken te gaan ontdekken. Ik mag in de keuken van verschillende bedrijven kijken: ontzettend afwisselend en een uitgelezen kans om van elkaar te leren. Die kennisuitwisseling spreekt mij enorm aan. Daarom geef ik, naast het werk bij Legalbylegal, ook een aantal uur per week met veel plezier les aan het HBO.

Naast kennisdeling hecht ik ook veel waarde aan een goede communicatie. Als je weet wat de ander beweegt, dan kun je daar op inspelen. Ik ben daarbij erg pragmatisch ingesteld en zoek altijd een weg om van A naar B te komen.

Het allerleukste vind ik het om met mijn gezin er op uit te trekken, waarbij Scandinavië onze favoriete bestemming is. Daarnaast ben ik gek van watersport en loop ik graag een rondje hard.