Lianne

Juridisch Adviseur Letselschade

Na mijn rechtenstudie ben ik begonnen als belangenbehartiger bij een rechtsbijstandsverzekeraar waar ik zelfstandig letselschades heb behandeld. Hier ben ik van licht naar het behandelen van middel zwaar en zware letselschades gegroeid. Bij deze rechtsbijstandsverzekeraar behandelde ik veel verschillende soorten zaken waaronder medische kunstfouten, verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. Daarnaast bracht ik ook bezoeken aan slachtoffers.

Na vijf jaar als belangenbehartiger ben ik overgestapt naar een expertisebureau. Hier heb ik de binnendienst voor een grote verzekeraar gedaan. Dit bestond voornamelijk uit zware verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. De laatste drie jaar heb ik gewerkt voor een grote verzekeraar in de co assurantie. Hier gaat het om grote bedrijven welke ene risico vormen aangaande grote schades en vaak een hoog eigenbehoud hebben. Veel contacten lopen hier via de makelaar. Hier liep de behandeling vanaf de polisdekking, via de aansprakelijkheid naar de letselschade behandeling.

Het leuke van werken bij Legalbylegal is dat ik mijn kennis kan blijven verbreden en verdiepen.

liannebosch@legalbylegal.nl
+31 (0) 20 5712266

Maecenas et diam posuere, consequat mauris id.

Quisque congue pellentesque magna in aliquam

Afwisseling

Ik miste echter de afwisseling en het contact met slachtoffers of verzekerden en daarom heb ik de overstap gemaakt naar Legalbylegal, waar ik sinds juni 2019 werkzaam ben.

Ik vind het leuk om toekomstschades te bereken, zelfstandig schades te behandelen maar ook overleg te plegen over zaken of mensen het letselschade vak te leren. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen en met de hond bezig te zijn.