Evelien

Juridisch Projectconsultant Gezondheidszorg

Na mijn studie Rechtsgeleerdheid heb ik 8 jaar in de advocatuur gewerkt en ervaring opgedaan op het gebied van het vastgoedrecht, aanbestedingsrecht en algemeen verbintenissenrecht. Ik werkte voor gemeenten, (semi)publiekrechtelijke instellingen, aannemers en woningcorporaties. In 2019 heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven en 2,5 jaar gewerkt als Legal Counsel bij de Royal Schiphol Group. Ik hield mij voornamelijk bezig met vraagstukken binnen het contracten- en aanbestedingsrecht.

Afgelopen januari ben ik gestart met de (geaccrediteerde) opleiding tot klachtenfunctionaris in het zorgdomein bij de Quasir Groep. Na de opleiding wil ik mij graag verder ontwikkelen in de klachtenbehandeling en het -management in de zorg.

Sinds 1 februari ben ik werkzaam bij Legalbylegal en richt mij vooral op (project)werkzaamheden binnen het Gezondheidsrecht en het Algemeen Civielrecht. Door de jaren heen heb ik verschillende opdrachtgevers bijgestaan. Daardoor ben ik mij ervan bewust hoe invloedrijk de bestuurlijke, politieke en commerciele belangen bij juridische vraagstukken zijn binnen een organisatie.

Ik ben gewend problemen te benoemen en situaties in een groter geheel te plaatsen, waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten. Op een zakelijke en sociale manier samenwerken beschouw ik als onmisbaar. 

In mijn vrije tijd breng ik tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Ik ben graag onder de mensen. Verder ben ik veel te vinden op het strand, lees ik boeken, volg ik graag de actualiteit. Daarnaast heb ik sinds kort mijn pianospel weer opgepakt. Sporten geeft mij veel energie; ik doe dit graag (tennis en skiën) maar vind het ook leuk om naar te kijken!

eveliendegroot@legalbylegal.nl
+31628851398