Bekijk het laatste nieuws.

Eefje

Juridisch Projectconsultant Overheid

Na negen jaar te hebben gewerkt bij dezelfde gemeente ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging waarin ik mijn gedrevenheid en ambities verder kon voortzetten. Deze uitdaging lag voor mij in het aangaan van interim opdrachten. Het tijdelijk versterken van een organisatie en tegelijk een kijk nemen in ‘ hun’  keuken spreekt mij hierbij zeer aan.

De uitdaging en meerwaarde van het werken op tijdelijke projecten zit voor mij niet alleen in het overdragen van mijn kennis, kunde en ervaring  maar ook dat ik iets leer van een organisatie.

Naast inhoudelijke kennis op diverse bestuursrechtelijke terreinen heb ik ervaring met de politieke context waarin onder meer gemeenten zich bevinden. Ik zie het als een uitdaging om de spagaat tussen de juridische werkelijkheid en politieke wens zoveel mogelijk met elkaar in overeenstemming te brengen.  Daarnaast hecht ik veel waarde aan een professionele en plezierige werkrelatie met het bestuur, het management en mijn collega’s van de organisatie waar ik een opdracht vervul.

Mijn twee kinderen staan op de voorgrond en zij zorgen er dan ook voor dat ik een juiste balans tussen werk en privé weet te vinden. Naast leuke dingen doen ben ik sportief aangelegd. Ik loop hard en doe aan yoga. Sporten die naast uitdaging ook ontspanning geven.

eefjefrijters@legalbylegal.nl
+31 (0) 20 5712266