Charlie ten Berge als Marketingcommunicatie Adviseur bij Legalbylegal

Charlie ten Berge treedt per direct in vaste dienst als Marketingcommunicatie Adviseur bij Legalbylegal. Hoe zij haar eerste jaar bij Legalbylegal heeft ervaren? Charlie deelt het uitgebreid in onderstaande LinkedIn-post!

Charlie op LinkedIn

GOING PLACES🍾📈🎉🤩🆙

Eind 2020 kwam ik via Linkedin in contact met Jet den Hertog. Zij gaf aan dat Legalbylegal behoefte had aan ondersteuning met Employer Branding en LinkedIn. Na een online kennismaking, waarbij ook Paul Plantenga aanhaakte, startte ik voor een aantal uur in de week op opdrachtbasis. Het voelde eigenlijk meteen goed, er heerst een informele sfeer in het team. We zijn 4 compleet verschillende persoonlijkheden met eigen ideeën. Enthousiast, soms fel maar altijd rechtdoorzee. Ik merkte al snel dat de kracht van het team schuilt in de manier waarop we samenwerken.

Na 2 maanden thuiswerken, zonder nog iemand in het echt te ontmoeten, belde Paul mij en gaf aan mij graag een volwaardige functie te bieden. Een bijzonder compliment waar ik graag op in ging! De maanden daarop volgde een periode van successen, aanpassingsvermogen (damn you rona!), fun en met name groei.
Een duik in een voor mij compleet nieuwe wereld: de juridische. Ik zette mijn marketingkennis omtrent arbeidsbemiddeling in om talent te vinden en minstens zo belangrijk: te behouden. In een jaar van een historisch ‘overspannen’ arbeidsmarkt, moet je hier als nichespeler extra hard voor strijden. Met gepaste trots op het team durf ik nu wel te concluderen dat dit aardig is gelukt.

Afgelopen jaar smaakte naar meer en gelukkig is dat gevoel wederzijds! Ik treed namelijk in dienst als Marketingcommunicatie Adviseur bij Legalbylegal. Mijn allereerste vaste arbeidscontract, ever!

Mirjam, Jet en natuurlijk in het speciaal Paul, bedankt voor het vertrouwen. Uitkijkend naar de komende periode is het nu eerst tijd om een flesje bubbels te openen. Ja, dat op de donderdagmiddag: sue me!😉

#proost #nieuwefunctie #happygirl #Legalbylegal

Blog: De Mot

Hermen is vorige maand gestart als juridisch adviseur in een GGZ-instelling. De term ‘de-escaleren’ komt hier vaak voorbij. Dat past

Lees verder »