Aeltke

Juridisch projectconsultant Gezondheidszorg

Na mijn afstuderen als gezondheidswetenschapper in 2002 heb ik in diverse ziekenhuizen en zorginstellingen gewerkt als beleidsmedewerker en als klantadviseur. Ik wilde echter meer en de juridische kant van het gezondheidsrecht heeft mij altijd aangetrokken.

In 2018 ben ik afgestudeerd als jurist gezondheidsrecht en ben ik naast mijn baan als voorzitter van de ondernemingsraad van een grote zorgorganisatie tevens werkzaam als jurist voor Legalbylegal. Deze combinatie biedt mij een mooie kans om zowel werkzaam te zijn in de gezondheidszorg, waarbij ik samenwerk met zorgprofessionals, als jurist voor zorgaanbieders. Hierdoor kan ik mijzelf blijven ontwikkelen als jurist op het gebied van gezondheidsrecht, waar ik veel voldoening uit haal. Daarnaast blijf ik ook in de praktijk staan en ervaren wat er dagelijks speelt.

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn familie en vrienden. Daarnaast hou ik van sporten, touren met mijn MG-B, koken en het maken van avontuurlijke reizen samen met mijn gezin.

aeltkedekker@legalbylegal.nl
+31 625 31 90 50