Aeltke

Juridisch projectconsultant Gezondheidszorg

Nadat ik in 2002 mijn studie Beleid en Management Gezondheidszorg afrondde heb ik in diverse ziekenhuizen en zorginstellingen gewerkt als o.a. beleidsmedewerker, klantadviseur en voorzitter van de Ondernemingsraad. Mijn voorkeur ging echter meer uit naar de juridische kant van het gezondheidsrecht, waardoor ik in 2016 besloot gezondheidsrecht te gaan studeren.

Na mijn afstuderen in 2018 heb ik naast mijn werk bij een grote zorginstelling in Rotterdam tevens werkervaring opgedaan als jurist bij Legalbylegal. Deze combinatie bood mij een mooie kans om zowel werkzaam te zijn in de gezondheidszorg, waarbij ik veel heb samengewerkt met zorgprofessionals, en als jurist voor zorgaanbieders. In juni 2022 heb ik na 20 jaar afscheid genomen van de zorgsector en de overstap gemaakt naar legalbylegal als fulltime jurist gezondheidszorg. Door de diversiteit aan opdrachtgevers en opdrachten kan ik mijzelf blijven ontwikkelen als jurist op het gebied van gezondheidsrecht. Iets waar ik veel voldoening uit haal!

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn familie en vrienden. Daarnaast hou ik van sporten, touren met mijn MG-B, koken en het maken van avontuurlijke reizen samen met mijn gezin.

Aeltke Dekker